Partner worden?  

Een betere dienstverlening dankzij onze partners

Recruitment Valley werkt samen met verschillende partners om ervoor te zorgen dat het platform iedere dag wordt verbeterd. Met een internationaal bereik, een groot aanbod en vacaturekwaliteit zorgen wij voor een exclusieve community waar recruiters hun volgende, professionele stap kunnen vinden.


Onze partners

Timetohire

Timetohire helpt bedrijven hun recruitment succesvoller en duurzamer te maken. Dit doet Timetohire met zijn RPO-aanpak, interim recruitment en werving en selectie. Het resultaat: jij krijgt de medewerkers die je wilt, voordat je ze nodig hebt. 

Werf&

Werf& is al jaren het toonaangevende platform voor recruiters in Nederland. Met verhalen op de website, maar ook met evenementen als Werf& Live. Werf& is tevens initiatiefnemer van de Werf& Awards, waarbij impactvolle praktijkcases worden beloond.


ToTalent.eu

ToTalent is een onafhankelijk nieuwsplatform voor Europese talent acquisitie-leiders. Het platform onderscheidt zich door zijn inspirerende, verdiepende artikelen over actuele HR-, recruitment- en talentacquisitietopics.


Ook partner worden?

Denk jij dat jouw dienst of netwerk ons platform nog beter of completer kan maken? Dan komen wij graag met jou in contact.